Nokia 5.1 -käyttöopas

Download

Nokia 5.1

Download

Näppäimet ja osat

Tutustu uuden puhelimesi näppäimiin ja osiin.

Puhelimesi

Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja: TA-1075, TA-1061, TA-1088, TA-1081 ja TA-1076.

1. Sormenjälkitunnistin
  2. Salama
  3. Pääkamera
  4. Kuulokemikrofoniliitäntä
  5. Mikrofoni
  6. SIM-kortit
  7. Muistikortti
  8. Etukamera
  9. Lähestymisanturi / vallitsevan valon tunnistin
  10. Kuuloke
  11. Äänenvoimakkuusnäppäimet
  12. Virta-/lukitusnäppäin
  13. USB-liitäntä
  14. Mikrofoni
  15. Kaiutin

Jotkin tässä käyttöoppaassa mainitut lisälaitteet, esimerkiksi laturi, kuuloke tai datakaapeli, myydään ehkä erikseen.

Osat ja liitännät, magneettisuus

Älä kytke laitetta tuotteisiin, jotka tuottavat lähtösignaaleja, sillä ne voivat vahingoittaa laitetta. Älä kytke ääniliitäntään jännitelähteitä. Jos kytket ääniliitäntään jonkin ulkoisen laitteen tai kuulokkeen, jota ei ole hyväksytty käytettäväksi tämän laitteen kanssa, kiinnitä erityistä huomiota äänenvoimakkuuteen.

Jotkin laitteen osat ovat magneettisia. Laite saattaa vetää puoleensa metallisia materiaaleja. Älä pidä luottokortteja tai muita magneettiraidallisia kortteja laitteen lähellä pidemmän aikaa, koska kortit voivat vahingoittua.