Nokia 8 -käyttöopas

Download

Nokia 8

Download

Näppäimet ja osat

Tutustu uuden puhelimesi näppäimiin ja osiin.

Puhelimesi

1. Pääkamerat
  2. Ääniliitäntä
  3. Mikrofoni
  4. SIM-kortit ja MicroSD-kortti
  5. Etukamera
  6. Mikrofoni
  7. Kuuloke
  8. Äänenvoimakkuusnäppäimet
  9. Virta-/lukitusnäppäin
  10. Sormenjälkitunnistin/aloitusnäyttö
  11. Laturiliitäntä
  12. Mikrofoni
  13. Kaiutin

Vältä antennin alueen koskettamista, kun antenni on käytössä. Antennien koskettaminen vaikuttaa radiolähetyksen laatuun ja saattaa lyhentää akun käyttöikää lisäämällä lähetystehoa käytön aikana.

Älä kytke laitetta tuotteisiin, jotka tuottavat lähtösignaaleja, sillä ne voivat vahingoittaa laitetta. Älä kytke ääniliittimeen jännitelähteitä. Jos kytket ääniliittimeen jonkin ulkoisen laitteen tai kuulokkeen, jota ei ole hyväksytty käytettäväksi tämän laitteen kanssa, kiinnitä erityistä huomiota äänenvoimakkuuteen.

Jotkin laitteen osat ovat magneettisia. Laite saattaa vetää puoleensa metallisia materiaaleja. Älä pidä luottokortteja tai muita magneettiraidallisia kortteja laitteen lähellä pidemmän aikaa, koska kortit voivat vahingoittua.