Meldingen

Het meldingenpaneel gebruiken

Zodra u nieuwe meldingen ontvangt, zoals berichten of gemiste oproepen, verschijnen er boven aan het scherm pictogrammen.

Als u meer informatie over de meldingen wilt weergeven, veeg dan vanaf de bovenkant van het scherm naar beneden. Veeg omhoog op het scherm om deze informatieweergave te sluiten.

Als u de instellingen voor meldingen van een app wilt wijzigen, tikt u op Instellingen > Meldingen > App-meldingen > Meest recent > Alle apps en schakelt u de meldingen van de app in of uit.

De items voor snelle toegang gebruiken

De items voor snelle toegang gebruiken

Als u functies wilt activeren, tikt u op de gewenste items voor snelle toegang in het meldingenpaneel. Sleep het menu omlaag om meer items weer te geven. Als u de items anders wilt indelen of nieuwe items wilt toevoegen, tikt u op mode_edit, tikt u op een item en houdt u dit vast en sleept u het item naar een andere locatie.