Beskyt enheden mod skadeligt indhold.

Enheden kan blive udsat for virus og andet skadeligt indhold. Tag følgende forholdsregler:

• Vær forsigtig, når du åbner beskeder. De kan indeholde skadelig software eller på anden måde være skadelige for enheden eller computeren.
  • Vær forsigtig, når du accepterer forbindelsesanmodninger eller surfer på internettet. Accepter ikke Bluetooth®-forbindelser fra kilder, du ikke har tillid til.
  • Installer antivirus og anden sikkerhedssoftware på enhver tilsluttet computer.
  • Hvis du anvender forudinstallerede bogmærker og links til websteder fra tredjeparter, skal du tage de nødvendige forholdsregler. HMD Global godkender ikke sådanne websteder og påtager sig intet ansvar for dem.