Brugervejledning til Nokia 5310

Download

Nokia 5310 (2020)

Tastatur

Brug telefontasterne

• Hvis du vil se apps og funktioner på din telefon, skal du vælge Menu på startskærmen.
  • For at gå til en app eller funktion skal du trykke op, ned, til venstre eller til højre på navigeringstasten. Hvis du vil åbne appen eller funktionen, skal du trykke på navigeringstasten.
  • Tryk på afslutningstasten for at gå tilbage til startskærmen.
  • For at ændre lydstyrken på din telefon skal du trykke på lydstyrke op- eller lydstyrke ned-tasten.
  • Du kan tænde lommelygten ved at trykke to gange opad på navigeringstasten, mens du er på startskærmen. Tryk opad én gang for at slukke den. Lys ikke en anden person i øjnene med lygten.

Lås tastaturet

Lås tastaturet for at undgå at trykke på knapper ved en fejl: Vælg Gå til > Lås tastatur. Hvis du vil låse tastaturet op, skal du trykke på afslutningstasten og vælge Lås op.