Brugervejledning til Nokia 7.1

Download

Nokia 7.1

Download

Indsæt eller fjern SIM- og hukommelseskortet

Indsæt SIM- og hukommelseskort

1. Åbn bakken til SIM- og hukommelseskort: Skub bakkeåbneren ind i hullet i bakken, og skub bakken ud.
  2. Hvis du har en enkelt SIM-telefon, skal du sætte et nano-SIM-kort i slids 1 og et hukommelseskort i slids 2 på bakken med kontaktområderne nedad. Hvis du har en dobbelt SIM-telefon, skal du sætte et nano-SIM-kort i slids 1 og enten et andet SIM eller et hukommelseskort i slids 2 med kontaktområderne nedad 1.
  3. Skub bakken tilbage i slidsen. Brug kun kompatible hukommelseskort, der er godkendt til brug med denne enhed. Inkompatible kort kan beskadige kortet, enheden og de data, der er gemt på kortet.
Bemærk: Hvis du har en dual SIM-telefon med kun én SIM-bakke, kan du ikke bruge to SIM-kort og et hukommelseskort på samme tid.

Fjern SIM- og hukommelseskort

1. Åbn bakken til SIM- og hukommelseskort: Skub bakkeåbneren ind i hullet i bakken, og skub bakken ud.
  2. Tag kortene ud.
  3. Skub bakken tilbage i slidsen.

Vigtigt! Fjern ikke hukommelseskortet, når en app bruger det. Hvis du gør det, kan det beskadige hukommelseskortet og enheden og ødelægge data, der er gemt på kortet.