Brugervejledning til Nokia G11

Download

Nokia G11

Download

Indsæt SIM- og hukommelseskort

Indsæt kortene

1. Åbn SIM-kortbakken: Skub bakkeåbneren ind i hullet i bakken, og træk bakken ud.
  2. Sæt nano-SIM-kortet ind i SIM1-slidsen på bakken med kontaktfladen nedad.
  3. Hvis du har et ekstra SIM, skal du placere det i SIM2-slidsen.
  4. Hvis du har et hukommelseskort, skal du placere det i slidsen til hukommelseskort.
  5. Skub bakken ind igen.
Tip: Brug et hurtigt microSD-hukommelseskort på op til 512 GB fra en kendt producent.

Vigtigt! Fjern ikke hukommelseskortet, når en app bruger det. Hvis du gør det, kan det beskadige hukommelseskortet og enheden og ødelægge data, der er gemt på kortet.