Nokia 2720 -puhelimen käyttöopas

Download

Nokia 2720

Download

Videosoitin

Katso suosikkivideoitasi missä tahansa.

Toista video

1. Paina selausnäppäintä ja valitse Video.
  2. Selaa katsottavan videon kohdalle ja paina selausnäppäintä.
  3. Selausnäppäimellä voit keskeyttää toiston ja jatkaa sitä videota katsottaessa.

Jos haluat katsoa videon koko näytön tilassa, valitse Koko näyttö.

Voit säätää äänenvoimakkuutta valitsemalla Valinnat > Äänenvoim.

Jos haluat jakaa videon ystävän kanssa, valitse Valinnat > Jaa ja valitse esimerkiksi se, haluatko jakaa yhteystiedon sähköpostin, viestin vai Bluetoothin välityksellä.

Vihje: Kaikkia videotiedostomuotoja ei tueta.