Nokia 4.2 -käyttöopas

Download

Nokia 4.2

Download

Kameran perustoiminnot

Miksi kantaisit mukanasi erillistä kameraa, kun voit tallentaa muistosi puhelimella? Puhelimen kameralla voit helposti ottaa valokuvia ja kuvata videoita.

Ota valokuva

Ota teräviä ja eloisia valokuvia – tallenna parhaat hetket valokuva-albumiin.

1. Napauta Kamera.
  2. Tähtää ja tarkenna.
  3. Napauta panorama_fish_eye.

Ota omakuva

Haluatko ottaa täydellisen omakuvan? Käytä puhelimen etukameraa.

1. Vaihda etukameraan napauttamalla Kamera > .
  2. Napauta panorama_fish_eye.

Ota panoraamakuvia

1. Napauta Kamera.
  2. Napauta > Panoraama.
  3. Napauta panorama_fish_eye ja noudata puhelimen näyttöön tulevia ohjeita.

Ota valokuvia ajastimella

Tarvitsetko aikaa, jotta pääset myös itse kuvaan? Kokeile ajastinta.

1. Napauta Kamera > .
  2. Valitse aika ja napauta panorama_fish_eye.

Käytä Google Lensiä

Google Lensin avulla voit käyttää kamerasi etsintä muun muassa esineiden tunnistamiseen, tekstin kopiointiin, koodien skannaamiseen ja vastaavien tuotteiden etsimiseen.

1. Napauta Kamera.
  2. Napauta > .
  3. Suuntaa kamera tunnistettavaa esinettä kohti ja noudata puhelimen näyttöön tulevia ohjeita.
Vihje: Voit käyttää Google Lensiä jo aikaisemmin ottamiesi valokuvien kanssa. Napauta Valokuvat, napauta valokuvaa ja napauta .