Nokia G11 -käyttöopas

Download

Nokia G11

Download

Vapauta tilaa puhelimessa

Jos puhelimesi muisti alkaa olla täynnä, siirrä tiedostoja muistikortille tai poista tarpeettomat tiedostot.

Siirrä tiedostoja muistikortille

Voit siirtää valokuvia puhelimen muistista muistikortille napauttamalla Tiedostot > Kuvat. Pidä siirrettävää valokuvaa painettuna ja napauta more_vert > Siirrä > SD-kortti.

Jos haluat siirtää asiakirjoja ja tiedostoja, napauta Tiedostot > Asiakirjat ja muuta. Napauta tiedoston nimen vieressä more_vert ja sitten Siirrä SD-kortille.