Toegankelijkheid

U kunt verschillende instellingen wijzigen om het gebruik van uw tablet eenvoudiger te maken.

De tekst op het scherm groter maken

1. Tik op Instellingen > Toegankelijkheid > Tekst en weergave.
  2. Tik op Tekengrootte en tik op de schuifregelaar voor tekengrootte totdat u tevreden bent met de tekstgrootte.

De items op het scherm groter maken

1. Tik op Instellingen > Toegankelijkheid > Tekst en weergave.
  2. Tik op Weergavegrootte en tik op de schuifregelaar voor weergavegrootte totdat u tevreden bent met de grootte.