HMD XR21-gebruikershandleiding

Download

HMD XR21

Download

Vochtige of stoffige omstandigheden

Dit apparaat heeft een stof- en waterbestendigheidsklasse van IP68 op basis van tests die onder gecontroleerde laboratoriumomstandigheden in stand-bymodus werden uitgevoerd. Deze bestendigheid is niet permanent en kan door normaal gebruik afnemen.

Waterbestendigheid betekent uitsluitend bestendigheid tegen koud, schoon, vers water. Stel het apparaat niet bloot aan andere vloeistoffen, (zoals zeewater, zeepwater, zwembadwater, schoonmaakmiddelen, zuren of oplosmiddelen, parfum, lijmverwijderaar, haarkleurmiddelen, lotions, zonnebrandcrème of -olie). Dompel het apparaat niet onder in water. Als het apparaat is blootgesteld aan water, reinigt u het met een droge doek. Als het apparaat is blootgesteld aan een andere vloeistof, sprenkelt u onmiddellijk wat schoon en vers water op het apparaat. Wrijf het apparaat voorzichtig droog. Laad het apparaat niet op en sluit niets aan als de connectors stoffig, nat of vochtig zijn.

Belangrijk: Om vloeistofschade te voorkomen moet u niet zwemmen of in bad gaan met het apparaat, het apparaat niet blootstellen aan water onder druk of aan water met een hoge stroomsnelheid (zoals bij het douchen, surfen of jetskiën), het apparaat niet gebruiken in de sauna of het stoombad, het apparaat niet opzettelijk onderdompelen in water en niet gebruiken buiten het voorgestelde temperatuurbereik of in extreem vochtige omstandigheden.

Belangrijk: Accessoires voor gebruik met dit apparaat zijn niet zo waterbestendig als het apparaat zelf. Zo mogen opladers uitsluitend worden gebruikt in droge omstandigheden, nooit in vochtige of natte omstandigheden.