Gebruikershandleiding voor Nokia 2.2

Download

Nokia 2.2

Download

Opslagruimte

Als u wilt controleren hoeveel geheugen er beschikbaar is, tikt u op Instellingen > Opslagruimte.

Het beschikbare geheugen op uw telefoon controleren

Als het telefoongeheugen bijna vol is, verwijder dan items die u niet meer nodig hebt zoals:

• Sms-, multimedia- en e-mailberichten
  • Contactitems en -gegevens
  • Apps
  • Muziek, foto's of video's

U kunt foto's en video's ook naar uw geheugenkaart verplaatsen.

Als u wilt controleren hoeveel geheugen er beschikbaar is en hoe dit wordt gebruikt, tikt u op Instellingen > Opslagruimte.

Gedownloade apps verwijderen

Tik op Play Store > menu > Mijn apps en games, kies een app die u wilt verwijderen en tik op VERWIJDEREN.

Inhoud kopiëren tussen uw telefoon en computer

U kunt foto's, video's en andere inhoud die u hebt gemaakt tussen uw telefoon en computer kopiëren voor weergave of opslag.

1. Sluit uw telefoon met een compatibele USB-kabel aan op een compatibele computer.
  2. Open bestandsbeheer op uw computer en blader naar uw telefoon.
  3. Sleep items vanaf uw telefoon naar de computer of vanaf uw computer naar de telefoon en zet ze neer.

Zorg ervoor dat u de bestanden in de juiste mappen op uw telefoon plaatst, anders kunt u ze mogelijk niet zien.