Gebruikershandleiding Nokia 3310 3G

Download

Nokia 3310 3G

Download

Connectiviteitsinstellingen

Beschikbare connectiviteitsinstellingen

Selecteer Menu > > Connectiviteit.

In connectiviteitsinstellingen kunt u bijvoorbeeld het volgende bewerken:

• Instellingen voor Bluetooth, inclusief de naam en de zichtbaarheid van de telefoon
  • Instellingen voor Dual SIM, inclusief de voorkeurs-SIM of oproepen en berichten
  • Instellingen voor Toegangspunt, die de manier wijzigt waarop u een verbinding met het internet kunt maken
  • Instellingen voor Netwerktype, die het voorkeursnetwerk wijzigen

Vliegtuigstand

Wanneer u vliegt of in andere locaties waar het gebruik van de telefoon beperkt is, gebruikt u de vliegtuigstand.

U activeert de vliegtuigstand door Menu > > Connectiviteit te selecteren en de Vliegtuigstand in te schakelen.

De vliegtuigstand sluit de verbindingen met het mobiele netwerk en schakelt de draadloze functies van uw apparaat uit. Zorg dat u aan de instructies en de veiligheidseisen van bijvoorbeeld een vliegtuig en de toepasselijke wet- en regelgeving voldoet.

Het gebruik van mobiele data met gegevensroaming beperken

Als u extra kosten wilt voorkomen, kunt u de instellingen voor gegevensroaming wijzigen.

Selecteer Menu > > Connectiviteit en schakel Gegevensroaming uit.