Uw foto's en video's

Foto's en video's op uw telefoon bekijken

Wilt u die belangrijke momenten nog eens beleven? Bekijk de foto's en video's op uw telefoon.

Tik op Foto's.

Uw foto's en video's naar uw computer kopiëren

Wilt u uw foto's en video's op een groter scherm bekijken? Verplaats ze naar uw computer.

U kunt het bestandsbeheer van uw computer gebruiken om uw foto's en video's naar de computer te kopiëren of te verplaatsen.

Sluit de telefoon aan op een computer met een compatibele USB-kabel. Open het meldingenpaneel en tik op de USB-melding om het type USB-aansluiting in te stellen.

Uw foto's en video's delen

U kunt uw foto's en video's snel en eenvoudig delen zodat uw vrienden en familie deze kunnen bekijken.

1. Tik in Foto's op de foto die u wilt delen en tik op share.
  2. Selecteer hoe u de foto of video wilt delen.