Gebruikershandleiding voor Nokia 8

Download

Nokia 8

Download

Een back-up van uw gegevens maken

Gebruik de back-upfunctie van uw telefoon als u uw gegevens wilt veiligstellen. Van de gegevens op uw apparaat (zoals Wifi-wachtwoorden en de oproepgeschiedenis) en app-gegevens (zoals instellingen en bestanden die door apps worden opgeslagen) wordt een externe back-up gemaakt.

Automatische back-ups inschakelen

1. Tik op Instellingen > Back-up maken en resetten en stel Back-up maken van mijn gegevens in op Aan.
  2. Tik op Back-upaccount om te selecteren naar welke account van uw gegevens een back-up wordt gemaakt.