HMD Pulse gebruikershandleiding

Download

HMD Pulse

Download

Uw apparaat tegen schadelijke inhoud beschermen

Uw apparaat kan worden blootgesteld aan virussen en andere schadelijke inhoud. Neem de volgende voorzorgsmaatregelen:

• Wees voorzichtig bij het openen van berichten. Berichten kunnen schadelijke software bevatten of anderszins schadelijk zijn voor het apparaat of de computer.
  • Wees voorzichtig bij het accepteren van verbindingsverzoeken, surfen op internet of het downloaden van inhoud. Sta geen verbindingen toe met Bluetooth-apparaten van bronnen die u niet vertrouwt.
  • Installeer en gebruik alleen diensten en software van bronnen die u vertrouwt en die adequate beveiliging en bescherming bieden.
  • Installeer antivirus- en andere beveiligingssoftware op uw apparaat en elke aangesloten computer. Gebruik slechts één antivirustoepassing tegelijk. Het gebruik van meer dan één antivirustoepassing kan een negatieve invloed hebben op de prestaties en werking van het apparaat en/of de computer.
  • Als u vooraf geïnstalleerde bladwijzers en koppelingen naar websites van derden opent, moet u voorzorgsmaatregelen treffen. HMD Global onderschrijft deze sites niet en aanvaardt er geen verantwoordelijkheid voor.