Gebruikershandleiding Nokia 225 4G (2024)

Download

Nokia 225 4G (2024)

Download

Het apparaat tegen schadelijke inhoud beschermen

Het apparaat kan worden blootgesteld aan virussen en andere schadelijke inhoud. Neem de volgende voorzorgsmaatregelen:

• Wees voorzichtig met het openen van berichten. Berichten kunnen schadelijke software bevatten of anderszins schadelijk zijn voor het apparaat of de computer.
  • Wees voorzichtig bij het accepteren van verbindingsverzoeken of bij het surfen op internet. Accepteer geen Bluetooth®-verbindingen van bronnen die u niet vertrouwt.
  • Installeer antivirus- en andere beveiligingssoftware op elke aangesloten computer.
  • Als u vooraf geïnstalleerde bladwijzers en koppelingen naar websites van derden opent, moet u voorzorgsmaatregelen treffen. HMD Global onderschrijft deze sites niet en aanvaardt er geen verantwoordelijkheid voor.