Oorspronkelijke instellingen herstellen en persoonlijke inhoud van uw telefoon verwijderen

Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar als uw telefoon niet goed meer werkt, kunt u de instellingen terugzetten. Of als u een nieuwe telefoon koopt of om een andere reden uw oude telefoon weg wilt doen of wilt recyclen, kunt u uw persoonlijke gegevens en inhoud als volgt verwijderen. U bent zelf verantwoordelijk voor het verwijderen van al uw persoonlijke inhoud.

Uw telefoon opnieuw instellen

1. Tik op Instellingen > Back-up maken en resetten > Terugzetten op fabrieksinstellingen.
  2. Volg de instructies die op uw telefoon worden weergegeven.