Gebruikershandleiding voor Nokia 6

Download

Nokia 6

Download

Muziek

Luister overal waar u bent naar uw favoriete muziek.

Muziek afspelen

1. Tik op Muziek afspelen > menu > Muziekbibliotheek.
  2. Tik op de artiest, het album, de track, het genre of de afspeellijst die u wilt afspelen.

Afspelen onderbreken of hervatten

1. Tik op de balk Nu afspelen onder aan het scherm om Nu afspelen te openen.
  2. Tik op play_arrow of pause.
Tip: Als u tracks in willekeurige volgorde wilt afspelen, tikt u op shuffle.

Een afspeellijst maken

Rangschik uw tracks in afspeellijsten zodat u naar muziek kunt luisteren die bij uw stemming past.

1. Tik tijdens weergave van een track op more_vert > Toevoegen aan afspeellijst.
  2. Als u een track aan uw nieuwe afspeellijst wilt toevoegen, tikt u op NIEUWE AFSPEELLIJST. Als u een track wilt toevoegen aan een bestaande afspeellijst, selecteert u de afspeellijst in de lijst.

Tracks aan uw telefoon toevoegen

Als u muziek of video's op uw computer hebt opgeslagen, maar vanaf uw telefoon toegang tot deze muziek en video's wilt hebben, gebruikt u een USB-kabel om de media tussen uw telefoon en uw computer te synchroniseren.

1. Sluit de telefoon aan op een compatibele computer met een USB-kabel.
  2. Open bestandsbeheer op uw computer, sleep uw tracks en video's naar uw telefoon en zet ze neer.