Inhoud kopiëren

Door u gemaakte inhoud kopiëren tussen uw telefoon en uw computer.

Inhoud tussen uw telefoon en computer kopiëren

U moet u een geheugenkaart in uw telefoon hebben geplaatst om inhoud van het telefoongeheugen te kunnen kopiëren.

1. Druk op de bladertoets en selecteer Instellingen.
  2. Blader naar rechts naar Opslag en zet USB-opslag op Ingeschakeld.
  3. Sluit uw telefoon op een compatibele computer aan met een compatibele USB-kabel.
  4. Open bestandsbeheer zoals Windows Verkenner op uw computer en blader naar uw telefoon. U kunt de inhoud bekijken die op uw telefoon en op de geheugenkaart (indien geplaatst) is opgeslagen.
  5. Sleep items van uw telefoon naar uw computer of omgekeerd.