Gebruikershandleiding Nokia C21 Plus

Download

Nokia C21 Plus

Download

Uw telefoon inschakelen en instellen

Wanneer u de telefoon de eerste keer inschakelt, leidt uw telefoon u door de configuratie van uw netwerkverbindingen en telefooninstellingen.

Uw telefoon inschakelen

1. Als u de telefoon wilt inschakelen, houdt u de aan/uit-toets ingedrukt tot de telefoon trilt.
  2. Wanneer de telefoon is ingeschakeld, kiest u de taal en regio.
  3. Volg de instructies die op uw telefoon worden weergegeven.

Gegevens vanaf uw vorige telefoon overbrengen

U kunt gegevens vanaf een oude telefoon via uw Google-account op uw nieuwe telefoon overzetten.

Raadpleeg de gebruikershandleiding van uw oude telefoon als u een back-up wilt maken van de gegevens op uw oude telefoon naar uw Google-account.

1. Tik op Instellingen > Accounts > Account toevoegen > Google.
  2. Selecteer welke gegevens u op uw nieuwe telefoon wilt terugzetten. Het synchroniseren wordt automatisch gestart wanneer uw telefoon is verbonden met internet.

App-instellingen van uw vorige Android™-telefoon terugzetten

Als uw vorige telefoon een Android-apparaat was en back-ups naar uw Google-account hierop was ingeschakeld, kunt u uw app-instellingen en Wifi-wachtwoorden terugzetten.

1. Tik op Instellingen > Systeem > Back-up.
  2. Stel Back-up naar Google Drive in op Aan.