Gebruikershandleiding voor Nokia T10

Download

Nokia T10

Download

Apps downloaden op Google Play

Een Google-account toevoegen aan uw tablet

U moet een Google-account toevoegen aan uw tablet als u Google Play-services wilt gebruiken.

1. Tik op Instellingen > Wachtwoorden en accounts > Account toevoegen > Google.
  2. Typ de aanmeldingsgegevens van uw Google-account en tik op Volgende of tik op Account maken om een nieuw account aan te maken.
  3. Volg de instructies op uw tablet.

Een betaalmethode toevoegen

Er kunnen kosten in rekening worden gebracht voor content op Google Play. Als u een betaalmethode wilt toevoegen, tikt u op Play Store, tikt u op het Google-logo in het zoekveld en vervolgens op Betalingen en abonnementen. Zorg dat u toestemming hebt van de eigenaar van de betaalmethode wanneer u content koopt op Google Play.

Apps downloaden

1. Tik op Play Store.
  2. Tik op de zoekbalk en zoek naar apps of selecteer apps uit uw aanbevelingen.
  3. Tik in de beschrijving van de app op Installeren om de app te downloaden en installeren.

Als u uw apps wilt weergeven, gaat u naar het startscherm en veegt u omhoog vanaf de onderkant van het scherm.