Användarhandbok för HMD Pulse

Download

HMD Pulse

Download

Samtal

Ringa ett samtal

1. Tryck på phone.
  2. Tryck på dialpad och skriv ett nummer eller tryck på group och välj en kontakt som du vill ringa upp.
  3. Tryck på phone.

Besvara ett samtal

Om telefonen ringer när skärmen är upplåst trycker du på SVARA. Om telefonen ringer när skärmen är låst sveper du uppåt för att svara.

Avvisa ett samtal

Om telefonen ringer när skärmen är upplåst trycker du på AVVISA. Om telefonen ringer när skärmen är låst sveper du nedåt för att avvisa samtalet.