Användarhandbok för HMD T21

Download

HMD T21

Sätta i SIM-kort och minneskort

Sätt i korten TA-1596, TA-1599

1. Öppna SIM-kortfacket: tryck in utmatningsverktyget i fackets hål för att skjuta ut facket.
  2. Sätt ett nano-SIM-kort i kortplats 1 och ett andra SIM-kort eller ett minneskort i kortplats 2, med kontaktytorna vända nedåt.
  3. Skjut in facket igen.

Använd endast original-nano-SIM-kort. Användning av inkompatibla SIM-kort kan skada kortet eller enheten, och data på kortet kan gå förlorade.

Båda SIM-korten är tillgängliga samtidigt när enheten inte används men när ett SIM-kort är aktivt, till exempel när du ringer ett samtal, är det andra SIM-kortet kanske inte tillgängligt.

Sätt i minneskortet TA-1597

Sätt i minneskortet TA-1597
  1. Öppna minneskortfacket: tryck in utmatningsverktyget i fackets hål för att skjuta ut facket.
  2. Sätt minneskortet i minneskortplatsen i facket med kontaktytan vänd nedåt.
  3. Skjut in facket igen.

Använd endast kompatibla minneskort som har godkänts för användning med enheten. Inkompatibla kort kan skada både kortet och enheten, och data på kortet kan gå förlorade.

Viktigt! Ta inte bort minneskortet när en app använder det. Om du gör det kan både minneskortet och enheten skadas, och data på kortet kan gå förlorade.

Tips Använd ett snabbt microSD-minneskort på upp till 512 GB från en känd tillverkare.