Användarhandbok för Nokia 1

Download

Nokia 1

Download

Google Play

Få ut så mycket som möjligt av din Android-telefon genom att använda Google Play – där hittar du appar och musik. Det enda du behöver är ett Google-konto.

Lägga till ett Google-konto på telefonen

1. Tryck på Inställningar > Användare och konton > Lägg till konto > Google. Ange enhetens låsmetod om du blir ombedd att göra det.
  2. Ange inloggningsuppgifterna till ditt Google-konto och tryck på Nästa, eller skapa ett nytt konto genom att trycka på Skapa konto.
  3. Följ anvisningarna på telefonen.

Ladda ned appar

Utnyttja potentialen i din telefon maximalt – tusentals appar väntar på dig i Google Play Butik.1
  1. Tryck på Play Butik.
  2. Tryck på sökfältet för att söka efter appar eller välj appar bland rekommendationerna.
  3. Tryck på Installera i appbeskrivningen för att ladda ned och installera appen.

Visa dina appar genom att öppna startskärmen och svepa uppåt från nederkanten.

Uppdatera appar

Uppdatera dina appar från Play Butik så att du får tillgång till alla senaste funktioner och felkorrigeringar.
  1. Tryck på Play Butik > menu > Mina appar och spel när du vill se tillgängliga uppdateringar.
  2. Tryck på appen som har en tillgänglig uppdatering och tryck sedan på UPPDATERA.

Du kan också uppdatera alla appar samtidigt. Tryck på UPPDATERA ALLA i Mina appar och spel.

Ta bort nedladdade appar

Tryck på Play Butik > menu > Mina appar och spel, välj appen du vill ta bort och tryck på AVINSTALLERA.