Nokia 130 2017 – användarhandbok

Download

Nokia 130 2017

Download

Inställningar för Gå till

Du kan lägga till snabblänkar till olika appar och inställningar i Gå till.

Redigera inställningar för Gå till

När du väljer Gå till längst ned till vänster kommer du åt olika appar och inställningar. Du kan ändra apparna och inställningarna efter egna önskemål.
  1. Välj Meny > > Gå till inst..
  2. Välj Välj alternativ.
  3. Rulla till en genväg som du vill lägga till i Gå till-listan på startsidan och markera den med Mark..
  4. Välj Klar för att stänga listan och Ja för att spara ändringarna.

Du kan ordna om Gå till-listan när du vill.

1. Välj Sortera.
  2. Rulla till objektet som du vill flytta och välj Flytta.
  3. Välj om du vill flytta det uppåt, nedåt, högst upp eller längst ned i listan.
  4. Välj Tillbaka för att stänga listan och Ja för att spara ändringarna.