Nokia 5710 XpressAudio – användarhandbok

Download

Nokia 5710 XpressAudio

Download

Använda öronsnäckorna

Hantera samtal med dina öronsnäckor

För att besvara ett inkommande samtal ska du trycka på pekknappen på någon av öronsnäckorna. För att avvisa ett inkommande samtal ska du trycka på och hålla ner pekknappen. För att växla mellan samtal om du deltar i ett konferenssamtal ska du trycka på pekknappen tre gånger. För att avsluta ett samtal ska du trycka på och hålla ner pekknappen.

Lyssna på musik med öronsnäckorna

För att spela upp nästa låt på din spellista ska du trycka två gånger på pekknappen på en av öronsnäckorna. För att spela upp föregående låt på din spellista ska du trycka tre gånger på pekknappen. För att pausa musiken ska du trycka på kontrollknappen. För att fortsätta ska du trycka på pekknappen igen.

Hitta din borttappade öronsnäcka

Om du har tappat bort en öronsnäcka väljer du Meny > Öronsnäckor > Anti-lost > Hitta öronsnäckor. Lampan på öronsnäckan blinkar för att hjälpa dig hitta den.

Koppla bort öronsnäckorna från telefonen

Om du vill koppla från öronsnäckorna från din telefon ska du ta ut öronsnäckorna ur sitt fack och trycka på pekknappen på någon av öronsnäckorna fem gånger inom 30 sekunder för att koppla från dem från din telefon.

Stäng av öronsnäckorna

Tryck och håll pekknappen på någon av öronsnäckorna i åtta sekunder.