Nokia 6 användarhandbok

Download

Nokia 6

Download

E-post

Du kan använda telefonen för att läsa och svara på e-post när du är på språng.

Lägga till ett e-postkonto

Första gången du använder Gmail-appen blir du ombedd att konfigurera ett e-postkonto.

1. Tryck på Gmail.
  2. Du kan välja adressen som är kopplad till ditt Google-konto eller trycka på Lägg till en e-postadress.
  3. Tryck på GÅ TILL GMAIL när du har lagt till alla konton.

Radera ett e-postkonto

1. Tryck på Inställningar.
  2. Tryck på Konton.
  3. Tryck på kontot du vill radera more_vert > Ta bort konto.

Skicka e-post

1. Tryck på Gmail.
  2. Tryck på create.
  3. I rutan Till skriver du en adress eller trycker på more_vert > Lägg till från kontakter.
  4. Skriv ämnet och meddelandet.
  5. Tryck på send.

Läsa och svara på e-post

1. Tryck på Gmail.
  2. Tryck på meddelandet du vill läsa.
  3. Svara på meddelandet genom att trycka på reply, eller på more_vert > Svara alla.

Radera e-post

1. Tryck på Gmail.
  2. Tryck på meddelandet du vill radera och sedan på delete.
  3. Du kan radera flera meddelanden samtidigt genom att trycka på cirkeln med mottagarens initialer för att markera dem och sedan trycka på delete.