Nokia 8110 4G – användarhandbok

Download

Nokia 8110 4G

Download

Kontakter

Lägga till en kontakt

Spara och ordna dina vänners telefonnummer.

1. Tryck på bläddringsknappen och välj Kontakter.
  2. Välj Ny och du vill spara kontakten till telefonens minne eller SIM-kortet.
  3. Skriv kontaktens namn och telefonnummer.
  4. Välj SPARA.
Tips! För att lägga till en specifik ringsignal för en kontakt väljer du kontakten och Alternativ > Redigera. Rulla nedåt och välj Lägg till > Lägg till ringsignal.

Kopiera kontakter

Kopiera kontakter mellan SIM-kortet och telefonen.

Du kopierar kontakter mellan telefonen och SIM-kortet genom att öppna kontaktlistan och välja Alternativ > Kopiera kont. och välja om du vill kopiera kontakter från telefonen eller SIM-kortet.

Om du vill dela en kontakt med en vän bläddrar du till kontakten och väljer Alternativ > Dela och väljer om du vill dela kontakten via e-post, meddelanden, Bluetooth m.m.

Ringa upp en kontakt

Du kan ringa upp en kontakt direkt från kontaktlistan.

1. Tryck på bläddringsknappen och välj Kontakter.
  2. Bläddra till en kontakt och tryck på .