Användarhandbok för Nokia G50

Download

Nokia G50

Sätta i SIM-kort och minneskort

Sätt i korten

1. Öppna SIM-kortfacket: tryck in utmatningsverktyget i fackets hål för att skjuta ut facket.
  2. Om du har en telefon med en enda SIM-kortplats, sätt i ett nano-SIM-kort i kortplats 1 och ett minneskort i kortplats 2 i facket med kontaktytorna vända nedåt. Om du har en telefon med dubba SIM-kortplatser sätter du i ett nano-SIM-kort i kortplats 1 och ett andra SIM-kort eller ett minneskort i kortplats 2, med kontaktytorna vända nedåt.
  3. Skjut in facket igen.
Tips! För att ta reda på om din telefon kan använda 2 SIM-kort, se etiketten på försäljningsboxen. Om det finns två IMEI-koder på etiketten kan telefonen använda två SIM-kort.

Viktigt! Ta inte bort minneskortet när en app använder det. Om du gör det kan både minneskortet och enheten skadas, och data på kortet kan gå förlorade.

Tips Använd ett snabbt microSD-minneskort på upp till 512 GB från en känd tillverkare.