HMD XR21 brugervejledning

Download

HMD XR21

Download

Indsæt SIM-kortene

Indsæt kortene

1. Åbn SIM-kortbakken: Skub bakkeåbneren ind i hullet i bakken, og træk bakken ud.
  2. Sæt nano-SIM-kortet ind i SIM-slidsen på bakken med kontaktfladen opad.
  3. Hvis du har et ekstra SIM-kort, skal du placere det i SIM2-slidsen.
  4. Skub bakken ind igen.

Brug kun originale nano-SIM-kort. Brug af inkompatible SIM-kort kan beskadige kortet eller enheden og kan ødelægge de data, der er gemt på kortet.

Begge SIM-kort er tilgængelige på samme tid, når enheden ikke benyttes, men når det ene SIM-kort er aktivt, f.eks. når du foretager et opkald, er det andet kort muligvis ikke tilgængeligt.

Hvis du har et eSIM-kort

Hvis du har et eSIM-kort i stedet for et fysisk SIM-kort, skal du tænde din telefon og følge instruktionerne på telefonen. Du skal have en Wi-Fi-forbindelse for at kunne aktivere eSIM-kortet. Hvis du vil købe et eSIM-kort, skal du kontakte din netværksoperatør. Bemærk, at hvis du har en telefon med et enkelt SIM-kort, kan du kun have ét SIM-kort (fysisk eller eSIM) aktivt ad gangen. Hvis du har en telefon til to SIM-kort, kan du have to fysiske SIM-kort eller et fysisk SIM og et eSIM aktive ad gangen. Kontakt din netværksoperatør for at få oplysninger om eSIM-kort.

Bemærk: Forudinstalleret systemsoftware og apps bruger en betydelig del af hukommelsespladsen.