HMD XR21 brugervejledning

Download

HMD XR21

Download

Gør din telefon personlig

Skift din baggrund

Tryk på Indstillinger > Baggrund og stil.

Skift telefonens ringetone

Tryk på Indstillinger > Lyd > Telefonringetone (SIM1) eller Telefonringetone (SIM2), og vælg tonen.

Skift meddelelseslyden

Tryk på Indstillinger > Lyd > Standardlyd for underretninger.

Definer de programmerbare tasters funktioner

Med tasterne øverst og i venstre side kan du hurtigt ringe til dine kontaktpersoner til nødstilfælde eller for eksempel åbne apps.

Tryk på Indstillinger > Knapper til hurtig adgang.

• For at vælge, hvad der skal ske, når du trykker kortvarigt på tasten, skal du trykke på Tryk og vælge mellem de tilgængelige indstillinger. Hvis du vil angive flere indstillinger, skal du trykke på settings.
  • For at vælge, hvad der skal ske, når du trykker på og holder tasten, skal du trykke på Tryk på og hold og vælge mellem de tilgængelige indstillinger. Hvis du vælger Ring til kontaktpersoner til nødstilfælde, bliver du bedt om at tilføje oplysninger om dine kontaktpersoner, hvis du ikke har gjort det endnu. Derefter ringer telefonen til den første af dine kontaktpersoner til nødstilfælde, når du trykker på tasten til nødstilfælde og holder den nede. Hvis der ikke bliver svaret, ringer telefonen til den næste kontaktperson til nødstilfælde. Ud over at ringe sender telefonen også et link til din placering i en besked til dine kontaktpersoner til nødstilfælde.