Brugervejledning til Nokia C02

Download

Nokia C02

Download

Kalender

Vælg kalendertypen

Tryk på Kalender > dehaze, og vælg, hvilken type kalender du vil se.

Hvis du er logget på en konto, f.eks. din Google-konto, vises din kalender på telefonen.

Tilføj en begivenhed

1. Tryk på Kalender > add.
  2. Tilføj de nødvendige oplysninger.
  3. Hvis begivenheden skal gentages på bestemte dage, skal du trykke på Gentages ikke og vælge, hvor ofte begivenheden skal gentages.
  4. Hvis du vil indstille en påmindelse, skal du trykke på Tilføj underretning og indstille tiden.
  5. Tryk på Gem.
Tip! Hvis du vil redigere en begivenhed, skal du trykke på begivenheden og på mode_edit. Rediger derefter de ønskede oplysninger.

Slet en aftale

1. Tryk på begivenheden.
  2. Tryk på more_vert > Slet.