Brugervejledning til Nokia C02

Download

Nokia C02

Download

Vedligeholdelse af enheden

Enheden, batteriet, opladeren og tilbehøret skal behandles med varsomhed. Følgende forslag er med til at sikre, at din enhed fungerer uden problemer.

• Enheden skal holdes tør. Nedbør, fugt og alle typer af væsker eller fugtighed kan indeholde mineraler, der korroderer elektroniske kredsløb.
  • Enheden må ikke anvendes eller opbevares i støvede eller snavsede omgivelser.
  • Enheden må ikke opbevares ved høje temperaturer. Høje temperaturer kan beskadige enheden eller batteriet.
  • Enheden må ikke opbevares ved lave temperaturer. Når enheden bliver varmere og opnår sin normale temperatur igen, kan der dannes fugt i den, og det kan beskadige den.
  • Forsøg ikke at åbne enheden på anden måde end angivet i brugervejledningen.
  • Uautoriserede ændringer kan beskadige enheden og overtræde reglerne for radioenheder.
  • Pas på, at du ikke kommer til at tabe, slå eller ryste enheden eller batteriet. Hårdhændet behandling kan ødelægge den.
  • Brug kun en blød, ren og tør klud til at rengøre enhedens overflade.
  • Enheden må ikke males. Maling kan forhindre, at enheden fungerer korrekt.
  • Hold enheden væk fra magneter og magnetiske felter.
  • For at beskytte dine vigtige data bør du gemme dem mindst to adskilte steder, f.eks. på enheden, hukommelseskortet eller computeren, eller skrive vigtige oplysninger ned.

Enheden kan føles varm ved længerevarende brug. I de fleste tilfælde er dette helt normalt. For ikke at blive for varm kan enheden automatisk reducere hastigheden, dæmpe lyset på skærmen under et videoopkald, lukke apps, afbryde opladning og om nødvendigt blive slukket. Hvis enheden ikke fungerer korrekt, skal den indleveres hos den nærmeste autoriserede serviceforhandler.