Nokia 5.4 -käyttöopas

Download

Nokia 5.4

Download

Kaksois-SIM-asetukset

Jos sinulla on kahta SIM-korttia tukeva puhelin, puhelimessa voi pitää kahta SIM-korttia, esimerkiksi yhtä työasioiden hoitoon ja toista henkilökohtaiseen käyttöön.

Valitse käytettävä SIM-kortti

Esimerkiksi soittaessasi puhelun voit valita SIM-kortin napauttamalla joko SIM 1 tai SIM 2 -painiketta, kun olet näppäillyt numeron.

Puhelin näyttää kummankin SIM-kortin verkkoyhteyden tilan erikseen. Molemmat SIM-kortit ovat käytettävissä samanaikaisesti, kun laite ei ole käytössä, mutta jos toinen SIM-kortti on aktiivinen, esimerkiksi jos meneillään on puhelu, toinen kortti ei ehkä ole käytettävissä.

Hallitse SIM-kortteja

Haluatko pitää työasiat erillään vapaa-ajasta? Tai onko yhden SIM-korttisi datayhteys toista edullisempi? Voit valita, mitä SIM-korttia haluat käyttää.

Napauta Asetukset > Verkko ja Internet > SIM-kortit.

Nimeä SIM-kortti uudelleen

Napauta SIM-korttia, jonka haluat nimetä uudelleen, ja kirjoita haluamasi nimi.

Valitse puheluihin tai datayhteyteen käytettävä SIM-kortti

Napauta kohdassa Ensisijainen SIM muutettavaa asetusta ja valitse SIM.