Nokia 5.4 -käyttöopas

Download

Nokia 5.4

Download

FM-radio

Radion kuuntelua varten puhelimeen on liitettävä yhteensopiva kuulokemikrofoni. Kuulokemikrofoni toimii antennina. Kuulokemikrofoni myydään ehkä erikseen.

Kuuntele FM-radiota

Kun olet liittänyt kuulokemikrofonin, napauta FM Radio.

• Käynnistä radio napauttamalla play_arrow.
  • Etsi radiokanavia napauttamalla more_vert > Hae.
  • Jos haluat vaihtaa toiselle kanavalle, työnnä kanavataajuusriviä vasemmalle tai oikealle.
  • Tallenna radiokanava napauttamalla .
  • Kuuntele radiokanavaa puhelimen kaiuttimista napauttamalla . Pidä kuulokemikrofoni yhdistettynä.
  • Sammuta radio napauttamalla .
Vianmääritysvihje: Jos radio ei toimi, varmista, että kuulokemikrofoni on kytketty kunnolla.