HMD SKYLINE-gebruikershandleiding

Download

HMD SKYLINE

Download

Uw telefoon personaliseren

De achtergrond wijzigen

Tik op Instellingen > Achtergrond en pictogram > Achtergrond en stijl.

De beltoon op uw telefoon wijzigen

Tik op Instellingen > Geluiden en trillingen > Beltoon telefoon SIM1 of Beltoon telefoon SIM2 en selecteer de beltoon.

Het meldingsgeluid voor berichten wijzigen

Tap Instellingen > Geluiden en trillingen > Standaard meldingsgeluid.

Leg de functies van de instelbare toetsen vast

Met de programmeerbare toetsen bel je snel je noodcontacten of open je bijvoorbeeld apps.

Tik op Instellingen > Aangepaste knop.

• Tik op Aangepaste knop > Indrukken en vasthouden en maak een keuze uit de beschikbare opties om te bepalen wat er moet gebeuren als u de programmeerbare toets indrukt en ingedrukt houdt. Als u Noodgevalcontacten bellen selecteert, vraagt uw telefoon of u de gegevens van uw noodgevalcontacten wilt toevoegen, als u dit nog niet gedaan hebt. Als u later de programmeerbare toets ingedrukt houdt, zal de telefoon naar uw eerste noodgevalcontact in de lijst bellen. Als er niet wordt opgenomen, zal de telefoon de volgende op de lijst bellen. Naast bellen, stuurt uw telefoon in een bericht ook een link met uw locatie naar uw noodgevalcontacten.
  • Tik op Aangepaste knop > Dubbel indrukken en maak een keuze uit de beschikbare opties om te bepalen wat er moet gebeuren als u de programmeerbare toets tweemaal indrukt.
  • Als u wilt selecteren wat er gebeurt als u tweemaal op de aan/uit-toets drukt, tikt u op Aan/uit-toets > Dubbeldruk en maakt u een keuze uit de beschikbare opties.