Gebruikershandleiding voor Nokia 4.2

Download

Nokia 4.2

Download

Kaarten downloaden en bijwerken

Een kaart downloaden

Sla nieuwe kaarten op uw telefoon op voordat u op reis gaat, zodat u de kaarten onderweg kunt gebruiken zonder verbinding met internet te maken.

1. Tik op Maps > menu > Offline kaarten > Selecteer je eigen kaart.
  2. Selecteer het gebied op de kaart en tik op Downloaden.

Een bestaande kaart bijwerken

1. Tik op Kaarten > menu > Offline kaarten en tik op de naam van de kaart.
  2. Tik op UPDATEN.
Tip: u kunt de telefoon ook zo instellen dat kaarten automatisch worden bijgewerkt. Tik op Kaarten > menu > Offline kaarten > settings en stel Offline kaarten automatisch updaten en Offline kaarten automatisch downloaden in op Aan.

Een kaart verwijderen

1. Tik op Kaarten > dehaze > Offline kaarten en tik op de naam van de kaart.
  2. Tik op DELETE.