HMD SKYLINE-gebruikershandleiding

Download

HMD SKYLINE

Download

Het geheugen van uw telefoon uitbreiden met virtueel RAM

Geheugenuitbreiding inschakelen

Als uw telefoon de functie voor virtueel RAM ondersteunt, kunt u meer apps op de achtergrond open hebben en hiertussen schakelen. Als u de functie wilt inschakelen, tikt u op Instellingen > Geheugen en schakelt u Geheugenuitbreiding in. Tik desgevraagd op de gewenste hoeveelheid geheugen.

Om de geheugenuitbreiding (virtueel RAM) te kunnen gebruiken, is er voldoende opslagruimte nodig. Ter bescherming van de opslag wordt de geheugenuitbreiding automatisch en blijvend uitgeschakeld zodra 90% van de gebruikslimiet is bereikt. Dit kan het geval zijn na 4 jaar intensief gebruik.

Het geheugen opschonen

Als u het geheugen van uw telefoon wilt vrijmaken van onnodige apps die op de achtergrond worden uitgevoerd, tikt u op Instellingen > Geheugen en selecteert u apps die u wilt sluiten en tik op Boost. Als er apps zijn die u altijd op de achtergrond open wilt hebben, sluit u deze uit van de opschoning: tik op Instellingen > Geheugen > Apps uitsluiten schakelt u de apps in die u open wilt houden.