Het volume regelen

Het volume wijzigen

Druk op de volumetoetsen om het volume van de tablet te regelen.

Sluit het apparaat niet aan op producten die een uitgangssignaal afgeven, aangezien dit het apparaat kan beschadigen. Sluit geen energiebron aan op de audio-aansluiting. Als u externe apparaten of externe headsets aansluit op de audioaansluiting die niet zijn goedgekeurd voor gebruik met dit apparaat, moet u extra letten op het geluidsniveau.

Het volume voor media en apps wijzigen

1. Druk op een volumetoets om de volumebalk weer te geven.
  2. Tik op more_horiz.
  3. Sleep de schuifregelaar op de volumebalken naar links of rechts.
  4. Tik op GEREED.

Het geluid van de tablet dempen

1. Druk op een volumetoets.
  2. Tik op notifications_none > notifications_off.