Uw tablet beveiligen met uw gezicht

Gezichtsverificatie instellen

1. Tik op Instellingen > Beveiliging > Gezichtsherkenning.
  2. Selecteer de ontgrendelingsmethode die u als back-up wilt gebruiken voor het vergrendelingsscherm en volg de instructies op uw tablet.

Houd uw ogen open en zorg dat uw gezicht volledig zichtbaar is en niet door een zonnebril of pet wordt afgedekt.

Let op: Gezichtsherkenning bij ontgrendelen is minder veilig dan het gebruik van een pincode of patroon. Uw tablet kan door iets of iemand anders die op u lijkt worden ontgrendeld. Ontgrendelen via gezichtsherkenning kan bij tegenlicht of in een te lichte of te donkere omgeving minder goed werken.

Uw tablet ontgrendelen met uw gezicht

Ontgrendel uw tablet door het scherm te activeren en in de camera aan de voorzijde te kijken.

Als er een fout optreedt bij de gezichtsherkenning en u geen andere ontgrendelingsmethode kunt gebruiken om de tablet te herstellen of resetten, is extra service nodig. Het is mogelijk dat extra kosten in rekening worden gebracht en dat alle persoonlijke gegevens op uw tablet worden verwijderd. Neem voor meer informatie contact op met het dichtstbijzijnde geautoriseerde servicepunt voor uw tablet of met de leverancier van uw tablet.