Gebruikershandleiding Nokia 3210

Download

Nokia 3210

Download

Toetsenblok

De telefoontoetsen gebruiken

• Kies Menu op het Startscherm als u de apps en functies op uw telefoon wilt zien.
  • Gebruik de bladertoetsen om naar een app of functie te gaan. Druk op de bladertoets om de app of functie te openen.
  • Als u de ingezoomde menuweergave gebruikt, druk dan op de bladertoets omhoog of omlaag om naar een app of functie te gaan. Druk op de bladertoets om de app of functie te openen.

Het toetsenblok vergrendelen

Als u de toetsen wilt vergrendelen, selecteert u reply > Toetsenbord vergrendelen. Om de toetsen te ontgrendelen, selecteert u Ontgrendelen en drukt u op *.

Schrijven met het toetsenblok

Druk op een toets totdat de letter wordt weergegeven.

Als u een spatie wilt invoeren, drukt u op 0.

Als u een speciaal teken of leesteken wilt invoeren, drukt u op de stertoets. Als u het woordenboek wilt gebruiken houdt u de #-toets ingedrukt.

Als u tussen hoofdletters en kleine letters wilt schakelen, drukt u herhaaldelijk op #.

Houd de cijfertoets ingedrukt als u een cijfer wilt invoegen.