Gebruikershandleiding Nokia 3210

Download

Nokia 3210

Toetsen en onderdelen

Uw telefoon

Deze gebruikershandleiding is bedoeld voor de volgende modellen: TA-1615, TA-1618, TA-1628, TA-1619, TA-1686.

1. Bladertoets
  2. Microfoon
  3. Linkerselectietoets/Beltoets
  4. Oortelefoon/Luidspreker
  5. Hoofdtelefoonaansluiting
  6. Rechterselectietoets/Aan/Uit-toets/Eindetoets
  7. Camera
  8. Zaklamp
  9. USB-aansluiting

Sommige accessoires die in deze gebruikershandleiding worden genoemd, zoals een lader, hoofdtelefoon of gegevenskabel, zijn mogelijk apart verkrijgbaar.

Let op: U kunt de telefoon zo instellen dat er om een beveiligingscode wordt gevraagd. Selecteer Menu > Instellingen > Beveiliging > Toetsenblokkering > Beveiligingscode en voer een code in. Zorg dat u de code die u hebt ingesteld, onthoudt, want HMD Global kan deze niet openen of omzeilen.

Onderdelen en aansluitingen, magnetisme

Sluit niet aan op producten die een uitgangssignaal afgeven, aangezien dit het apparaat kan beschadigen. Sluit geen energiebron aan op de audio-aansluiting. Als u externe apparaten of externe headsets aansluit op de audioaansluiting die niet zijn goedgekeurd voor gebruik met dit apparaat, moet u extra letten op het geluidsniveau.

Bepaalde onderdelen van het apparaat zijn magnetisch. Metaalhoudende materialen kunnen door dit apparaat worden aangetrokken. Houd creditcards en andere magnetische opslagmedia niet gedurende langere tijd in de buurt van het apparaat, om schade aan de kaarten te voorkomen.