Gebruikershandleiding Nokia 5310

Download

Nokia 5310 (2020)

Download

Het uiterlijk van uw startscherm wijzigen

Een nieuwe achtergrond kiezen

U kunt de achtergrond van uw startscherm wijzigen.

1. Selecteer Menu > > Weerg. instel. > Achtergrond.
  2. Selecteer Standaard, blader naar de gewenste achtergrond en selecteer Weergave
  3. Als de achtergrond u bevalt, selecteer dan Selecteren en geef aan hoe u de achtergrond op uw startscherm wilt weergeven.
Tip: U kunt ook een eigen foto als achtergrond gebruiken. Selecteer Menu > > Weerg. instel. > Achtergrond > Foto's.

Datum en tijd weergeven

U kunt kiezen of u de datum en tijd op het startscherm van uw telefoon wilt zien.

Selecteer Menu > > Datum en tijd > Datum en tijd weerg. > Aan.

Als u wilt dat de tijd van uw telefoon automatisch wordt bijgewerkt, stelt u Datum/tijd aut. aanp. in op Aan.

Tip: U kunt ook instellen dat uw telefoon ook in inactieve modus de tijd aangeeft. Selecteer Menu > > Weerg. instel. > Vergrendelingsscherm > Aan.