HMD XR21 brukerveiledning

Download

HMD XR21

Download

Tilpass telefonen individuelt

Skift bakgrunn

Trykk på Innstillinger > Bakgrunnsbilde og stil.

Skift ringelyd på telefonen

Trykk på Innstillinger > Lyd > Telefonringelyd (SIM1) eller Telefonringelyd (SIM2) og velg ringetonen.

Endre varsellyden for meldinger

Trykk på Innstillinger > Lyd > Standard varsellyd.

Definer funksjoner for de programmerbare nøklene

Med den øvre eller venstre tasten kan du for eksempel raskt ringe nødkontaktene dine eller åpne apper.

Trykk på Innstillinger > Hurtigtilgangsknapper.

• For å velge hva som skal skje når du trykker raskt på knappen, trykker du på Trykk og velger fra de tilgjengelige alternativene. Trykk på settings for å definere de øvrige alternativene.
  • For å velge hva som skal skje når du trykker på og holder inne knappen, trykker du på Trykk og hold og velger fra de tilgjengelige alternativene. Hvis du velger Ring nødkontakter, ber telefonen deg om å legge til informasjon om nødkontaktene, hvis du ikke har gjort det allerede. Etter det, når du trykker på og holder inne nødtasten, ringer telefonen den første av nødkontaktene dine. Hvis ingen svarer, ringer telefonen den neste nødkontakten. I tillegg til å ringe, sender telefonen også en kobling til posisjonen din i en melding til nødkontaktene dine.