Bruksanvisning for Nokia 225 4G (2024)

Download

Nokia 225 4G (2024)

Download

Beskytte enheten mot skadelig innhold

Enheten kan bli utsatt for virus og annet skadelig innhold. Ta følgende forhåndsregler:

• Vær forsiktig når du åpner meldinger. De kan inneholde skadelig programvare eller skade enheten eller datamaskinen på andre måter.
  • Vær forsiktig når du godtar tilkoblingsforespørsler eller surfer på internett. Ikke godta Bluetooth®-tilkoblinger fra kilder du ikke stoler på.
  • Installer antivirus og annen sikkerhetsprogramvare på hvilken som helst tilkoblet datamaskin.
  • Ta nødvendige forhåndsregler hvis du åpner forhåndsinstallerte bokmerker og koblinger til nettsteder fra tredjepart. HMD Global støtter ikke eller påtar seg ansvar for slike nettsteder.