Nokia 3.2 brukerveiledning

Download

Nokia 3.2

Sett inn SIM- og minnekort

Sett inn kortene

1. Åpne SIM- og minnekortskuffen: Trykk stiften for skuffeåpning inn i hullet på skuffen, og trekk skuffen ut.
  2. Sett inn nano-SIM-kortet i spor 1 på skuffen med kontaktområdet vendt nedover. Hvis du har et SIM-kort til, legger du det inn i SIM-spor 2.
  3. Legg minnekortet i minnekortsporet.
  4. Skyv skuffen tilbake.

Bruk bare originale nano-SIM-kort. Bruk av inkompatible SIM-kort kan skade kortet eller enheten, og kan gjøre dataene på kortet korrupt.

Bruk bare kompatible minnekort som er godkjent for bruk med denne enheten. Inkompatible kort kan skade kortet eller enheten, og kan gjøre dataene på kortet korrupt.

Viktig: Ikke ta ut minnekortet når en app bruker det. Dette kan skade minnekortet og enheten og ødelegge data som er lagret på kortet.