Nokia 4.2 brukerveiledning

Download

Nokia 4.2

Download

Google Play

Android-telefonen din kan få ut sitt fulle potensial med Google Play – der underholdning i form av apper, musikk, filmer og bøker er lett tilgjengelig.

Legg til en Google-konto til telefonen

1. Trykk på Innstillinger > Kontoer > Legg til konto > Google. Hvis du blir spurt, bekrefter du enhetens låsemetode.
  2. Skriv inn Google-kontoens legitimasjon og trykk på Neste, eller, for å opprette en ny konto, trykk på Opprett konto.
  3. Følg instruksjonene på telefonen.

Last ned apper

Få ut telefonens potensial – det finnes tusener av apper som venter i Google Play for å hjelpe deg med dette.1
  1. Trykk på Play Store.
  2. Trykk på søkelinjen for å søke etter apper, eller velge apper blant dine anbefalinger.
  3. I appbeskrivelsen klikker du på INSTALLER for å laste ned og installere appen.

For å se appene dine går du til startskjermen og sveiper opp fra bunnen av skjermen.

Oppdater apper

Oppdater dine Play Store-apper for å få alle de nyeste funksjonene og feilrettingene.
  1. Trykk på Play store > menu > Mine apper og spill for å se tilgjengelige oppdateringer.
  2. Trykk på appen med en oppdatering tilgjengelig og OPPDATER.

Du kan også oppdatere alle apper samtidig. I Mine apper og spill trykker du på OPPDATER ALLE.

Fjern nedlastede apper

Trykk på Play Store > menu > Mine apper og spill, velg en app du vil fjerne, og trykk på AVINSTALLER.

Få musikk, filmer eller bøker med Google Play

Med Google Play kan du få tilgang til sanger, filmer og bøker.

Trykk på Musikk, Filmer eller Bøker for å finne ut mer.