Nokia 5.1 Plus brukerveiledning

Download

Nokia 5.1 Plus

Download

Ha det moro med kameraet

Vil du ha det litt gøy? Prøv de ulike animojiene. Eller hvis du ser sliten ut, kan du bruke et filter for å ta et vakkert portrett.

Bruk animojier

Trykk på Kamera > .

– Hvis du vil ta et animoji-bilde av en venn, peker du kameraet mot vennens ansikt, velger en dyrekarakter og trykker på panorama_fish_eye. – Hvis du vil ta et animoji-bilde av deg selv, trykker du på , velger en dyrekarakter og trykker på panorama_fish_eye.

Tips: Du kan også bruke animojier og filtre når du tar opp video.

Ta et vakkert portrett

Selv etter en lang kveld, kan du fortsatt se flott ut. Ta en selfie med skjønnhetsfilteret.

1. Trykk på Kamera > .
  2. Trykk på photo_filter og dra skyvebryteren dit du ønsker.
  3. Trykk på panorama_fish_eye.